Tot de kerst elke dag een super aanbieding bij Unibet!

wp184b610d
02-12-2011 – Ook dit jaar pakt Unibet weer uit in december! Als speler bij Unibet kun je er namelijk iedere dag profiteren van de meest fantastische aanbiedingen. Gratis spins, freerolls, verlotingen, bonussen, het komt allemaal aan bod in de adventskalender.

De maand begon meteen goed met 5 gratis spins op de super leuke gokkast “Gonzo’s Quest”. Gonzo’s Quest is een gokkast die niet met rollen werkt die ronddraaien, maar met blokken. Het kent daarnaast enkele spannende features zoals de verdubbelaar en uiteraard een aantrekkelijke bonusronde.

Hoe werk de Adventskalender

Om gebruik te kunnen maken van de speciale aanbiedingen zul je eerst een account bij Unibet moeten openen. Dit is heel simpel en allemaal in het Nederlands (en uiteraard gratis).

Open een account bij Unibet >>

Nadat je een account hebt geopend kun je op de website inloggen en de adventskalender bekijken. In eerste instantie zijn de vakjes gesloten. De vakjes van de dagen die echter al zijn geweest kun je open maken. Klik op het getal dat overeenkomt met de dag dat je erop klikt en kijk wat Unibet voor jou in petto heeft. Zoals hierboven al aangegeven kun je bij Unibet de komende weken rekenen op de volgende promoties: Gratis spins, freerolls, verlotingen en speciale bonussen.

Leave a Reply