Kijk zaterdag 10 december gratis naar Real Madrid – Barcelona en wed live mee!

wpde130cdc
wpceb3b22409-12-2011 – Morgenavond is het weer zover: de kraker Real Madrid – FC Barcelona staat op het programma. Om 22:00 wordt er afgetrapt en jij kunt het gratis en live bekijken op internet.
Wat moet je doen om live te kunnen kijken

Unibet, de grootste bookmaker van Europa, biedt Unibet TV aan. Dit houdt in dat je in live streaming heel veel sportwedstrijden gratis kunt kijken. Wel moet je een account hebben bij Unibet.

Account aanmaken bij UNIBET >>

Nadat je een account hebt aangemaakt kun je bij “live wedden” de wedstrijd Real Madrid – FC Barcelona live bekijken. (op zaterdag 10 december om 22:00u)

Moet ik betalen voor live streaming bij Unibet TV?

Nee, Unibet Live Streaming is gratis. Wel moet je een geregistreerde klant zijn bij Unibet en ingelogd zijn om de streaming te bekijken omwille van met geografische rechten. Ook dien je aan 1 van de volgende 2 voorwaarden te voldoen: of je hebt een positief saldo of je hebt een weddenschap afgesloten in de afgelopen 24 uur.

Wie is favoriet volgens de bookmakers?

Het thuisvoordeel en het sterke spel van de laatste maanden maakt Real Madrid de favoriet. Het ligt echter heel dicht bij elkaar. Zo krijg je voor iedere euro die je inzet op Real Madrid €2,40 terug. Als je €1 inzet op Barcelona krijg je €2,90 terug als Barca wint. En een gelijkspel kent de hoogste quotering met €3,45 voor iedere euro die je inzet

Naast deze voorspellingen zijn er nog 85 andere zaken waarop je kunt inzetten voor de wedstrijd Real Madrid – Barcelona. En daarnaast kun je ook live wedden. Dus inzetten tijdens het kijken van de voetbalwedstrijd. Dat maakt de wedstrijd nog eens extra spannend.

Leave a Reply