Mega Fortune Jackpot staat alweer op €4,5 miljoen!

12-12-2011 – Nog niet zolang geleden was het een Noorse student die de grootste jackpot ooit op een online gokkast wist te winnen. (lees: Noorse student wint €11,7 miljoen met Mega Fortune Jackpot). Op het moment van dit schrijven staat de jackpot van de Mega Fortune gokkast echter alweer op het gigantische bedrag van €4,5 miljoen! Een prijs die het leven van iedereen aanzienlijk makkelijker kan maken in deze tijden van financiële malaise.

De Noorste student die nog geen 3 maand geleden de gigantische jackpot wist te winnen deed dit met 5 gratis spins die alle spelers dagelijks ter promotie van Unibet kregen. We verwachten dat Unibet deze promotie misschien wel gaat herhalen. Een account aanmaken bij Unibet en je emails goed in de gaten houden is dan ook zeker een aanrader!

Over de Mega Fortune Jackpot

De Mega Fortune gokkast is een gokkast die in meerdere online casino’s tegelijk wordt aangeboden. Iedere spin die niet resulteert in het winnen van de Jackpot verhoogt de hoofdprijs die je kunt winnen. Dit gaat met slechts een heel klein bedrag per keer, maar omdat de Mega Fortune gokkast wereldwijd door heel veel mensen wordt gespeeld is de jackpot binnen slechts een paar maanden alweer uitgegroeid tot een gigantisch hoofdprijs! Het doel van de Mega Fortune gokkast is het behalen van de bonusronde. Hierin mag je aan het rad draaien en maak je kans op de jackpot en andere schitterende geldprijzen.

Wanneer gaat de Mega Fortune jackpot vallen?

Uiteraard is hier niets over te zeggen. De verwachting is dat de jackpot ieder moment kan vallen. Maar het is ook mogelijk dat de jackpot de komende weken nog verder en verder blijft groeien en misschien wel in de buurt komt van het oude record. Verbreken van de €11,7 miljoen hoofdprijs lijkt ons echter uitgesloten. Dat record blijft nog heel lang staan…

wp645d0c8b_05

Leave a Reply