Gratis krasloten t.w.v. €5 helemaal gratis bij ExtraSpel

Online verschijnen steeds meer aanbieders van online krasloten. Zo nu en dan verschijnt er echter een nieuwe krasloterij die echt het aanbevelen waard is. ExtraSpel is zo’n aanbieder. Met een flitsend mooie website, een Nederlandse versie, goede support en heel veel verschillende spelletjes die je zonder downloaden kunt spelen is ExtraSpel echt een topper. Tel daar nog €5 aan gratis krasloten bij op voor nieuwe spelers (zonder te storten) en je begrijpt waarom ExtraSpel een plek op onze website verdient.

Nu (gratis) gokken bij ExtraSpel Krasloten >>

wpff84b6c0_05

ExtraSpel krasloten

ExtraSpel geeft jou gratis krasloten én de kans om miljonair te worden. En dat allemaal vanachter jouw eigen computer zonder te downloaden. Maak een account aan bij ExtraSpel en speel direct tientallen winspelletjes via de website. Daarnaast ligt er ook nog een stortingsbonus te wachten van 100% tot maximaal €200 gratis!

Hoe werkt het

Klik hierboven op de banner of de link. Je wordt doorgestuurd naar de website van ExtraSpel. Klik hier op ‘speel nu’. Er opent een nieuw venster. Hier kun je een nieuw account aanmaken. Nadat je dat deze stappen hebt doorlopen kun je inloggen en gaan spelen. Na de eerste keer inloggen kun je kiezen uit €5 gratis of een 100% bonus. Kies het gratis geld en speel er meteen mee. Nadat je je keuze hebt gemaakt kom je in de spellen-lobby van ExtraSpel terecht waar jij uit tientallen verschillende krasloten, gokkasten en andere leuke spellen kunt kiezen.

Stortingsbonus

Je hoeft geen geld te storten voor de gratis €5. Als je echter met meer geld wilt spelen, of als je de €5 hebt verloren, dan kun je ervoor kiezen om zelf geld te storten. Bovenop deze eerste storting krijg je altijd een welkomstbonus van 100%. Tot een bedrag van maximaal €200 krijg je dan extra. Stort dus bijvoorbeeld €100 en speel meteen met €200.

De spellen van ExtraSpel krasloten

ExtraSpel draait voornamelijk om krasspelletjes. Je kunt tientallen van deze leuke winspellen vinden in de lobby van ExtraSpel. Het is echter ook mogelijk om leuke gokkasten en andere casino spellen te spelen zoals blackjack, roulette en bingo. Daarnaast verschijnen er iedere maand nieuwe spellen zodat je je nooit hoeft te vervelen bij ExtraSpel.