Online Krasloten

Hieronder kun je een overzicht vinden van alle aanbiedingen waarbij je gratis krasloten kunt ontvangen. Speel in het Nederlands zonder te downloaden!

  1. €7 helemaal gratis of een 100% bonus bij
  1. 20 krasloten gratis of een 100% bonus bij
  1. 20 spins helemaal gratis of een 100% bonus bij

 

wpfab4863a_05

Ontvang gratis krasloten online

Via de aanbiedingen hierboven kun je bij verschillende online krasloterijen gratis krasloten ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen om de gratis krasloten te krijgen is een account aan te maken bij de desbetreffende aanbieder. Dit kan volledig in het Nederlands en je hoeft hiervoor niets te downloaden. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je kiezen tussen een gratis bonus of een stortingsbonus. Kies voor de gratis bonus en het bedrag staat meteen op jouw account zonder zelf te storten. Met dit geld kun je de leukste online krasloten gaan spelen. Probeer het snel!

Over online krasloten

Krasloten zijn de nieuwste rage op het gebied van online kansspelen. Het zijn hele snelle winspelletjes waarbij je gigantische jackpots kunt winnen met relatief lage inzetten. Daarnaast zijn online krasloten ook zo leuk omdat je heel vaak een prijs wint. Op 1 op de 3 loten valt namelijk een prijs. Uiteraard zijn dit over het algemeen kleine prijzen, maar soms kunnen deze prijzen ook heel groot zijn. Zo is er in het verleden al eens iemand geweest die €1 miljoen won met online krassen. En ook prijzen van €100.000 en €200.000 zijn al regelmatig gevallen.