Maak kans op 2 miljoen euro met het Christmas Joy Kraslot!

wp672f67d2_05
 
 
 
Ga (gratis) online krasloten spelen >>

22-11-2011 – Het is november en de kerstdagen komen alweer snel dichterbij. Om nu al in de kerstsfeer te komen kun je vanaf vandaag het Christmas Joy krasspel spelen. Dit nieuwe online kraslot met daarop een kerstboom en een aantal pakjes is niet alleen super leuk om te spelen, maar het heeft voor online krasloten tevens de grootste jackpot ooit! Met Christmas Joy kun je namelijk een hoofdprijs winnen van maar liefst €2 miljoen. Een ongelooflijk grote prijs die het leven van iedereen aanzienlijk leuker/makkelijker kan maken.

Hoe wordt het Christmas Joy kraslot gespeeld

De bedoeling van het spel is om de gouden bollen in de kerstboom open te krassen. Deze hangen in paren (5 x 2 paar). Als je binnen een paar twee keer hetzelfde plaatje open krast dan heb je prijs. Ieder paar is gekoppeld aan een pakje onder de kerstboom. Als je dus 2 dezelfde plaatjes open krast gaat het pakje onder de kerstboom open en zie je het bedrag dat je hebt gewonnen. Het kraslot kost €2 per paar. Dit komt voor een volledig kraslot op €10. Dan maak je maar liefst 5 keer kans op de hoofdprijs.

Christmas Joy gratis spelen en echt geld winnen

Iedereen heeft de kans om Christmas Joy helemaal gratis uit te proberen en tevens kans te maken op echte geldprijzen. Christmas Joy is onder andere te spelen bij de volgende aanbieders van online krasloten: Safari Scratch, Topscratch, Bigmoneyscratch en Crazyscratch. En bij al deze aanbieders kun jij als nieuwe speler gratis €5 speelgeld ontvangen.

De jackpot van €2 miljoen winnen

Houd er rekening mee dat je met gratis krasloten (dus de €5 gratis zonder storten) maximaal €2000,- kunt winnen Met Christmas Joy. Alleen als je zelf geld hebt gestort maak je echt kans op de jackpot van 2 miljoen euro. Dit is uiteraard wel zo eerlijk tegenover mensen die hun eigen geld riskeren ten opzichte van mensen die uitsluitend profiteren van het gratis speeltegoed.

Leave a Reply