Gratis gokken via facebook

Vanaf nu kun je via Facebook op de hoogte blijven van alle nieuwe aanbiedingen. Wij zijn te volgen op http://www.facebook.com/gratiswinnaar

* Iedere week gratis winnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gratis gokken via Facebook

Social media wordt steeds belangrijker op het internet om contact te hebben en te krijgen met (mogelijke) bezoekers. Vandaar dat ook Gratis Winnaar niet langer kan achterblijven en sinds vandaag ook beschikt over een eigen pagina op Facebook. Facebook is in Nederland steeds populairder aan het worden. Onze verwachting is dat het binnen enkele maanden Hyves voorbij zal streven.

Via onze Facebook-pagina kun je heel gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van nieuwe aanbiedingen. Iedere keer als er namelijk een nieuwe aanbieding om gratis te gokken aan http://www.gratiswinnaar.nl wordt toegevoegd zullen wij dit vermelden op onze Facebook. Iedereen die fan is van Gratis Winnaar (en dus op ‘like’ heeft geklikt) zal dit bericht automatisch op zijn/haar prikbord vinden. Makkelijker kan het niet.

Hoe blijf ik op de hoogte via Facebook?

Uiteraard heb je een Facebook-account nodig om ons te kunnen volgen. Een Facebook-account is geheel gratis en registratie is zo gepiept. Voor iedereen mét een Facebook-account: Klik hieronder op ‘vind ik leuk’ en mis nooit weer een aanbieidng.

Leave a Reply