Alles over ‘Gratis krasloten’

Een aanbieding die je regelmatig bij ons tegen komt zijn ‘gratis krasloten’. In dit artikel kun je wat meer te weten komen over (gratis) online krasloten.

* Iedere week gratis winnen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over online krasloten

Waar de rage precies is ontstaan is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk zijn online krasloten rond 2005 ontstaan in Scandinavië. In die landen zijn krasloten ongekend populair en dat heeft iemand ertoe gebracht om ook een online versie van dit kansspel op de markt te brengen.

In 2011 spelen inmiddels honderdduizenden mensen wereldwijd regelmatig online krasspelletjes. Het is dus wel duidelijk dat het een groot succes is gebleken. Hoewel Nederland eerst wat achter bleef is ook sinds 2010 hier een ware rage uitgebroken. De snelle online winspelletjes genaamd ‘online krasloten’ zijn in ons land in korte tijd ongekend populair geworden. Met maandelijks duizenden nieuwe spelers lijkt er op dit moment ook nog geen einde in zicht.

Een verklaring voor de populariteit van online krasloten

Hoewel online krasloten een nieuw online spel waren hebben ze er toch voor weten te zorgen dat al snel vele duizenden Nederlanders gingen spelen. Hoe hebben de aanbieders van deze krasloten dat voor elkaar weten te krijgen?

Simpel, ze delen aan nieuwe spelers gratis krasloten uit. Aan iedereen die een account opent wordt €5 aan gratis krasloten gegeven. Zonder te storten! Deze gratis krasloten zijn net alsof je ze zelf hebt gekocht. Je kunt er dus gewoon leuke geldprijzen mee winnen. De Nederlandse Jennifer B heeft laatst €5000 gewonnen met haar gratis krasloten.

Meer positieve punten van online krasloten

Behalve dat nieuwe leden gratis krasloten kunnen ontvangen zijn er nog een paar punten die ervoor zorgen dat online krasloten zo populair zijn.

– Je kunt de spellen spelen zonder software te downloaden. Je logt rechtstreeks in op de website van de online krasloterij en kunt meteen gaan spelen.

– Alle websites en spellen zijn volledig in het Nederlands. De online krasloterijen bieden hun dienst aan in heel veel verschillende talen. Nederlands staat hier bijna altijd wel tussen.

– 1 op de 3 loten wint! Bij krasloten win je heel vaak. Vaak zijn het kleine prijzen, maar het houdt het wel extra leuk als je regelmatig een prijs wint.

– De jackpots van de verschillende online krasloten lopen op tot maar liefst €1.000.000. Met online krasloten kun je dus heel veel geld winnen met een beetje geluk.

– Iedere maand verschijnen er nieuwe kraslot-spelletjes. De aanbieders blijven vernieuwen en dat zorgt ervoor dat spelers blijven terugkomen.

Online krasloten gratis spelen

Als je online krasloten wilt spelen dan kun je dat uiteraard om echt geld doen, of via de aanbiedingen op deze website met gratis krasloten om echt geld. Maar er is ook een derde mogelijkheid. Je kunt namelijk om gratis krasloten spelen zonder dat je kans maakt op echte prijzen. Het is dan wel niet zo spannend, maar toch is deze vorm van krassen wel erg leuk. Probeer het maar eens op http://gratiscasinospellen.eu/krasloten/

Leave a Reply