Ontvang 10 gratis spins op gokkast “Hunting Season”!

wp5bf70cfb_05
 
 
 
10 gratis spins op iedere 4e maandag van de maand! >>

26-03-2012 – Het Nederlandstalige online casino NederBet geeft alle leden iedere maand 10 gratis spins (zonder te storten!) op een leuke online gokkast. Deze maand is de gokkast: Hunting Season.

Als jij dus vandaag nog lid wordt kun je meteen profiteren van deze leuke promotie. En bedenk wel, deze aanbieding komt bij NederBet iedere maand terug. (maar iedere maand een nieuwe gokkast) Daarnaast heeft NederBet nog een leuke actie om lid te worden. Iedere 2e maandag van de maand krijgen alle leden namelijk ook nog eens een gratis kraslot. Zonder te storten…

Maar om even terug te komen op de promotie van vandaag. Hunting Season is een online gokkast bestaande uit 5 rollen en maar liefst 20 winlijnen. In totaal zijn er 9 symbolen die kunnen verschijnen waaronder 1 Wild en 1 Bonus symbool. De bedoeling van de gokkast Hunting Season is uiteraard om op veel geldprijzen te jagen. Dit doe je door winnende combinaties te krijgen op de winlijnen. Uiteraard is hierbij een beetje geluk wel nodig.

Het leuke van Hunting Season is de snelheid van het spel en de vele prijzen. Daarnaast kent Hunting Season een spannende bonusronde waarin je heel veel geld kunt winnen en de gokkast beschikt ook over een Jackpot.

Aanvullende informatie:

Gratis spins: Deze actie is alléén op de aangekondigde dag zelf actief. Je ontvangt de gratis spins automatisch wanneer je het spel opent.

Mocht je na het inloggen geen aanspraak kunnen maken op een hierboven genoemde maandactie laat het ons even weten via e-mail. Het kan zijn dat het activeren van je bonus en je account elkaar hebben gekruisd. Merk op dat sommige acties soms maar 1 dag of enkele uren geldig zijn.

Leave a Reply