Kijk woensdag 18 januari gratis naar Real Madrid – Barcelona en wed live mee!

wp7ac1edea

wpceb3b22418-01-2012 – Oke, het is dan wel een woensdagavond en waarschijnlijk moet je morgen weer vroeg uit de veren, maar vanavond om 22:00 wordt er niet zomaar een wedstrijd gespeeld. Het is namelijk de kraker Real Madrid – FC Barcelona die op het programma staat. Om 22:00 wordt er afgetrapt voor de kwart finale in de Copa del Rey en jij kunt het gratis en live bekijken op internet.

Wat moet je doen om live te kunnen kijken

Unibet, de grootste bookmaker van Europa, biedt Unibet TV aan. Dit houdt in dat je in live streaming heel veel sportwedstrijden gratis kunt kijken. Wel moet je een account hebben bij Unibet.

Account aanmaken bij UNIBET >>

Nadat je een account hebt aangemaakt kun je bij “live wedden” de wedstrijd Real Madrid – FC Barcelona live bekijken. (op woensdag 18 januari om 22:00u)

Moet ik betalen voor live streaming bij Unibet TV?

Nee, Unibet Live Streaming is gratis. Wel moet je een geregistreerde klant zijn bij Unibet en ingelogd zijn om de streaming te bekijken omwille van met geografische rechten. Ook dien je aan 1 van de volgende 2 voorwaarden te voldoen: of je hebt een (klein) bedrag op je Unibet-account gestort of je hebt een weddenschap afgesloten in de afgelopen 24 uur.

Wie is favoriet volgens de bookmakers?

Ondanks het thuisvoordeel wordt Real niet als favoriet gezien. En dat is uiteraard ook geen verrassing gebaseerd op de laatste ontmoetingen. Toch is Barcelona nou ook zeker niet de favoriet. Het is echt zo’n wedstrijd die ‘too close to call’ is. Zo krijg je voor iedere euro die je op Barcelona inzet €2,60 terug (als ze winnen) en bij Real krijg je voor iedere euro inzet €2,75 terug. Een gelijkspel levert bij 1 euro inzet €3,25 op.

Naast deze voorspellingen zijn er nog 72 andere zaken waarop je kunt inzetten voor de wedstrijd Real Madrid – Barcelona. En daarnaast kun je ook live wedden. Dus inzetten tijdens het kijken van de voetbalwedstrijd. Dat maakt de wedstrijd nog eens extra spannend.

Leave a Reply