Sites over gokken

Zoals je in een vorig artikel mogelijk wel hebt gelezen zijn er ruim 800.000 Nederlanders die wel eens een gokje hebben gewaagd op het internet. Dit bewijst wel dat gokken ontzettend populair is in ons kleine kikkerlandje. En de verwachting is dat deze populariteit alleen maar zal groeien als online aanbieders van gok spellen straks ook nog mogen gaan adverteren op tv en in kranten/tijdschriften.

Het aantal websites over het onderwerp gokken is ook gigantisch. Zoek maar eens in google op het woord gokken en kijk dan naar het aantal resultaten. Maar hetzelfde geldt ook voor het zoeken op specifieke gok spellen. Roulette, blackjack en gokkasten leveren vele duizenden resultaten op. Probeer dan nog maar eens door de bomen het bos te zien. Vandaar dat wij op deze pagina kort enkele leuke sites over gokken behandelen. Klik op de rode link om naar de betreffende website te gaan.

Goksites

De site www.goksites.eu richt zich op een klein aantal populaire sites om online te gokken in Nederland. Hierbij moet je dus voornamelijk denken aan de grote en bekende aanbieders van online gok spellen die in Europa hun strepen al hebben verdiend. Tevens kun je op goksites.eu interessante artikelen vinden over specifieke kansspelen. In deze artikelen vind je ook vaak linkjes naar interessante aanbiedingen en andere websites op dat gebied.

Gokken Nederland

De website www.gokkennederland.nl is een hele informatieve site voor iedereen die nieuwsgierig is naar het brede aanbod aan kansspelen in Nederland. Hierbij kun je dus denken aan de Nederlandse casino’s/gokhallen, loterijen en aanbieders van sportweddenschappen en krasloten. Ieder spel wordt afzonderlijk behandeld. Ook behandelen ze de verschillen tussen online gokken en ‘live gokken’. Met ‘live gokken’ bedoelen we dan het gokken in real-life. Dus niet het virtuele gokken online.

Leave a Reply